OM MINT

DÄRFÖR FÖDDES MINT


Hållbarhet är ett begrepp som kan innefatta nästan vad som helst. Det är lätt att bli både förvirrad och gå vilse bland alla standarder, mätvärden, trender och lagkrav. Därför föddes MINT.

 

 

På MINT är vi måna om att våra kunder ska hitta rätt. Att nå framgång med hållbarhetsarbetet innebär, i vår värld, att ta reda på vad hållbarhet innebär för just ert företag. Varför är hållbarhet ett viktigt område att utvecklas inom? hur kan ni dra nytta av ett kärnfullt hållbarhetsarbete?

 

 

Det gäller att få med såväl ledningsgruppen som medarbetarna på rätt väg och hitta en tydlig strategi för arbetet framåt. När strategin väl är satt gäller det att skapa struktur i arbetet. En genomtänkt och kärnfull struktur gör arbetet effektivt och resultatinriktat.

 

 

Till sist handlar hållbarhet om att hårt arbete skall synas och smitta av sig. Genom ärlig och tydlig kommunikation kan ni visa hur ni som organisation har tagit er an hållbarhetsutmaningen och hur er väg framåt ser ut.

 

 

Detta är vad vi på MINT brinner för. Vi vill hjälpa våra kunder att hitta rätt i hållbarhetsdjungeln. För oss är hållbarhetsekvationen enkel.

 

 

 

STRATEGI + STRUKTUR + KOMMUNIKATION = HÅLLBARHET

HITTA HIT


Adress: Ingenjörsgatan 8, 411 19 Göteborg

E-post: info@mintkonsultbyra.se

Telefon: 073 - 392 63 41